ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΕΡΩΤΗΣΗ προς τον Υπουργό ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ. Θέμα: Χαρακτηρισμός πασχόντων από σεξουαλικές διαστροφές ως “αναπήρων”

Πολλά ερωτηματικά εγείρονται αναφορικά με την απίστευτη απόφαση του Υπουργείου Εργασίας να αναγνωρίσει τους πάσχοντες από σεξουαλικές διατροφές ως «αναπήρους».

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το ΦΕΚ Β 2611//08-11-2011 παιδόφιλοι (πράξη ιδιαιτέρως απεχθής και κακουργηματική),  επιδειξιομανείς, ηδονοβλεψίες, σαδομαζοχιστές επιβραβεύονται από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, καθώς κατατάσσονται στα άτομα με αναπηρία από 20% έως 35%

Αν μάλιστα όσοι χαρακτηριστούν για παράδειγμα ως παιδόφιλοι μπορέσουν να πείσουν την αρμόδια επιτροπή ότι επιπλέον έχουν "παρενδυτικό φετιχισμό", ή σκέτο "φετιχισμό", ή "ηδονοβλεψία" ή "σαδομαζοχισμό" ή οποιασδήποτε άλλης μορφής μικρή αναπηρία τότε τα επιμέρους ποσοστά αναπηρίας προστίθενται για να έχουν στη συνέχεια ως "ανάπηροι" εκπτώσεις στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, μειωμένο τιμολόγιο ΔΕΗ ακόμη και αναπηρικό επίδομα. (για την ακρίβεια υπάρχει κάποιος τύπος που υπολογίζει το συνολικό ποσοστό "αναπηρίας" ανάλογα με το πλήθος των νόσων και το ποσοστό που πάσχει από κάθε μία).

 

Κατόπιν των ανωτέρω

 

Ερωτάται ο κ. Υπουργός

 

-           Σε ποια λογική και βάση ποιου κώδικα ηθικών αξιών συντάχθηκε ο συγκεκριμένος πίνακας

-           Τι μηνύματα θεωρεί ότι περνά στους νέους ανθρώπους και κατ¨επέκταση στην ελληνική κοινωνία ;

 

 

 Αθήνα 10/1/2012
Ο Ερωτών Βουλευτής

« επιστροφή
  
  
Μέρλιν 11 - 10671 - Αθήνα  Τηλ: 2107296002-4  Fax: 2107296023  e-mail: giakoumatosge@gmail.com  
© Γεράσιμος Γιακουμάτος | All rights reserved